truffeltortellini-met-champignonsaus
Oh wat hou ik van herfstgroenten zoals verschillende soorten paddenstoelen š. Dit is een snel en gemakkelijk vegetarisch receptje. Ik vond het alvast overheerlijk, hopelijk jij ook!š
Ingrediƫnten (2 porties):
– 1 pakje truffeltortellini (ik kocht ze in de Aldi)
– 400g champignons (ik gebruikte een āherfstmengelingā)
– 80g Philadelphia light
– 2 teentjes look
– 50g Parmezaan + extra als topping
– 1el olijfolie
Bereiding:
– Verhit de olijfolie in een pan. Plet de look en fruit die even in de olijfolie, voeg dan de champignons toe.
– Laat de champignons op hoog vuur gaar worden. Roer geregeld en voeg eventueel een scheutje water toe indien nodig. Kruid met wat peper.
– Bereid de tortellinis zoals aangegeven op de verpakking
– Voeg de Philadelphia toe aan de champignons + parmezaan
– Wanneer tortellini klaar zijn voeg je ze bij de champignons en meng je alles wat door elkaar.
– Verdeel over 2 borden en werk af met extra parmezaan en peper.
Enjoy!š