truffeltortellini-met-champignonsaus

Oh wat hou ik van herfstgroenten zoals verschillende soorten paddenstoelen 🍄. Dit is een snel en gemakkelijk vegetarisch receptje. Ik vond het alvast overheerlijk, hopelijk jij ook!😉

Ingrediënten (2 porties):
– 1 pakje truffeltortellini (ik kocht ze in de Aldi)
– 400g champignons (ik gebruikte een ‘herfstmengeling’)
– 80g Philadelphia light
– 2 teentjes look
– 50g Parmezaan + extra als topping
– 1el olijfolie

Bereiding:
– Verhit de olijfolie in een pan. Plet de look en fruit die even in de olijfolie, voeg dan de champignons toe.
– Laat de champignons op hoog vuur gaar worden. Roer geregeld en voeg eventueel een scheutje water toe indien nodig. Kruid met wat peper.
– Bereid de tortellinis zoals aangegeven op de verpakking
– Voeg de Philadelphia toe aan de champignons + parmezaan
– Wanneer tortellini klaar zijn voeg je ze bij de champignons en meng je alles wat door elkaar.
– Verdeel over 2 borden en werk af met extra parmezaan en peper.

Enjoy!💋

Vergelijkbare berichten