Vergelijkbare berichten
GEROOSTERDE PAPRIKA- EN POMPOENSAUS MET GNOCCHI
Ingrediënten:– 2 rode paprika– 1 kleine flespompoen/butternut pompoen– 3 teentjes look– Handvol verse basilicum– 2 el roomkaas light (type philadelphia)– 50g parmezaan + extra voor…
Pasta pesto met broccoli en kip
Eiwitten zijn belangrijk voor het behoud en herstel van onze spieren. Ook zorgen ze voor een verzadigend gevoel.
1. Probeer twee soorten eiwitbronnen te combineren
Voorbeeld: Kippenwit/gerookte zalm & cottage cheese/philadelphia light/hummus
2. Kies af en toe eens voor een eitje: gekookt ei, roerei, paardenoog, omelet,…
3. Kies voor een eiwitrijk ‘dessertje’: 100 – 150g kwark/skyr met fruit
4. Maak je eigen eiwitrijk beleg zoals eiersalade, tonijnsalade, hummus,…
5. Wissel af en varieer tussen dierlijke en plantaardige eiwitten
6. Granen bevatten ook eiwitten: kies bij voorkeur voor volkoren of bruine varianten zoals volkoren of bruin brood, volkoren wraps, volkoren pasta,…
truffeltortellini-met-champignonsaus
Oh wat hou ik van herfstgroenten zoals verschillende soorten paddenstoelen 🍄. Dit is een snel en gemakkelijk vegetarisch receptje. Ik vond het alvast overheerlijk, hopelijk…
PESTO VAN GEGRILDE RODE PAPRIKA EN AMANDELEN
Ingrediënten (3 porties):– 3 rode paprika’s– 2 teentjes look– 2 el olijfolie – 100g amandelen– basilicum – 300g Pasta– 30g parmezaan – Peper en zout Bereiding:1. Verwarm de…